دیدار مدیر عامل مرکز تحقیقات صنایع انفورماتیک خانم دکتر سینا
و جمعی از بانوان کارآفرین شرکت های دانش بنیان با دکتر قالیباف
به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات صنایع انفورماتیک ،رئیس مجلس شورای اسلامی در نشستی با بانوان مدیر عامل شرکت های دانش بنیان، با اشاره به قدرت فعالیت های شرکتهای دانش بنیان در پایان دادن به نابرابریها، ناعدالتیها و فسادها؛ ریشه مقاومت ها را در قدرت این شرکت ها دانست و تاکید کرد: ما در مجلس به تحول و کارآمدی به کمک مجموعههای دانشبنیان ایمان داریم و میدانیم علم در تبدیل به ثروت در کوتاهترین زمان و با بیشترین بازدهی و کمترین هزینه به کمک این مجموعهها میتواند رقم بخورد.
محمدباقر قالیباف در نشست با زنان کارآفرینِ مدیر عامل شرکت های دانش بنیان که روز 3 بهمن1400 به مناسبت ولادت حضرت زهرا (س) و روز زن برگزار شد، ضمن عرض تبریک و تهنیت به زنان کارآفرین کشور گفت: در شخصیت حضرت زهرا (س) و امام (ره) که امروز ولادت ایشان هم هست، یک نکته بسیار مهم و اساسی وجود دارد که امام فقیه، عارف، فیلسوف و مسلط به حوزه دینی و ابعاد فقهی ما در این خصوص میفرمایند «حضرت زهرا (س) یک رهبر واقعی و الگو برای همه جامعه اعم از مردان و زنان در بعد اجتماعی و سایر ابعاد بودند» بنابراین افتخار میکنیم که چنین روزی به نام روز زن و مادر انتخاب شده است و در این حوزه باور داریم که در بعد انسانی و حتی اجتماعی هیچ تفاوتی بین مردان و زنان وجود ندارد.
رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: بحث جنسیت در جامعه ما موضوعیتی ندارد و زنان میتوانند فعال باشند هر چند که فرهنگ غرب به دنبال نگاه مردواری در زنان است یعنی اگر زنان برخی خصلت مردان را پیدا کنند دیده میشوند، اما ما چنین دیدگاهی را قبول نداریم و چنین موضوعی را در شأن زنان نمیدانیم.
وی با تأکید بر اینکه ما به سهم خود در مجلس و همه مسئولان نباید زنان جامعه را در دوراهی مشارکت اجتماعی یا خانهداری قرار دهیم، اظهار کرد: باید به خانمها قدرت انتخاب و فرصت نقش آفرینی داده شود، اثربخشی و مدیریت زنان در ابعاد مختلف کاری مشخص است. قالیباف در پایان یادآور شد: با توجه به اهمیت موضوعات پیشنهاد میکنم که به کمک نمایندگان در کمیسیونهای آموزش و تحقیقات و صنایع و هیأت رئیسه چنین جلسات را حداقل فصلی یک بار برگزار کنیم و در بازدیدها نیز به این موضوعات توجه داشته باشیم زیرا که استمرار چنین گفتوگوهایی میتواند موجب حل مشکلات و چالشها شود.
و همچنین آقای دکتر علی وحدت در نشست بانوان مدیرعامل شرکتهای دانشبنیان با رئیس مجلس شورای اسلامی که در سالروز ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) برگزار شد، نقش زنان در اکوسیستم فناوری کشور را نقش محوری عنوان کرد و گفت: قابلیتهای زنان در حوزه دانشبنیان مشهود است و این بخش از جامعه، نقشی اساسی در این اکوسیستم ایفا کرده است.
وی در مورد قانون جهش تولید دانشبنیان گفت: بنده نه به عنوان رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی که وظیفه تامین مالی اکوسیستم فناوری کشور را برعهده دارد بلکه به عنوان یک شهروند بابت تصویب این طرح از کمیسیون آموزش و تحقیقات و نیز دکتر دهنوی رئیس فراکسیون اقتصاد دانشبنیان مجلس تشکر میکنم. نسخه نهایی مصوب این قانون با نسخه اولیه آن که پیشتر به دست ما رسیده بود، قابل مقایسه نیست و در طرح جدید که به تصویب رسید بسیاری از آرزوهایی که برای ارتقای حوزه دانشبنیان داشتیم، در نظر گرفته شده است.
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به اهمیت داخلیسازی در صنایع مختلف کشور، گفت: ماشینسازی پایه حوزه صنعت است و با تصویب طرح جهش تولید دانشبنیان به طور قطع شاهد تحولی جدی در این حوزه خواهیم بود. رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی در پایان از همه سازمانها و دستگاهها خواست برای شکوفایی هرچه بیشتر اقتصاد دانشبنیان همکاری تنگاتنگی با شرکتهای دانشبنیان و فناور داشته باشند.