Loading...

 


  چاپ        ارسال به دوست

اعتقاد مایکروسافت در مورد پیاده‌سازی و به‌ کارگیری اینترنت اشیاء

اعتقاد مایکروسافت در مورد پیاده‌سازی و به‌ کارگیری اینترنت اشیاء

اینترنت اشیاء  (IoT) به معنی یک شبکه جهانی از اشیاء مرتبط و متصل است که هر یک دارای آدرس مختص به خود بوده و بر اساس قراردادهای استانداردشده‌ای با یکدیگر در ارتباطند. این سیستم جدید کنترل از راه دور و کنترل هوشمند اشیاء و دستگاه‌ها، امروزه در کشورهای توسعه‌یافته‌ای همچون کره جنوبی در سیستم‌های اداری و همچنین وسایل منزل بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد.

به گزارش عصر ارتباط به نقل از ایسنا، راشمی میسرا مدیر بخش هوش مصنوعی  و اینترنت اشیا در شرکت مایکروسافتبه تازگی در گفت‌وگویی عنوان کرده است که اینترنت اشیاء هنوز در بسیاری از کشورهای جهان مورد استقبال و استفاده قرار نگرفته است و کاربران در سطوح امروزی باید متحمل رنج و سختی‌های بسیاری شوند تا بتوانند از سرویس‌ها و خدمات هوشمند شهر خود بهره‌مند شوند.

وی معتقد است که باید اینترنت اشیاء ساده‌سازی و تسهیل شود تا همه کاربران بتوانند در هر کسب و کاری که لازم دارند، از آن استفاده کنند که این امر مسلتزم تلاش دولت‌ها و شهرداری‌هاست ولی به تحولات و پیشرفت‌های عظیمی در کشورها منجر خواهد شد.

او همچنین ادامه داد: اینترنت اشیاء و توسعه آن هنوز به نقطه مطلوب و قابل قبول خود نرسیده است و هم اکنون نیازی جدی حس می شود که به بالاترین سطح از هوش مصنوعی مبتنی بر خدمات ابری دست یابیم.

مایکروسافت اعتقاد دارد پیاده‌سازی و به‌ کارگیری اینترنت اشیاء باید ساده باشد و اتصال وسایل، انجام تنظیمات و استفاده از امکانات آن باید برای همه افراد امکان‌پذیر شود.

اینترنت اشیاء در وهله اول در استفاده از زمان موجب صرفه‌جویی می‌شود که به تبع آن در حوزه‌های مربوط به انرژی نیز صرفه‌جویی اتفاق می‌افتد. این فناوری می‌تواند در ساختمان‌ها و مجتمع‌های بزرگ برای استفاده درست و تنظیم مصرف انرژی، در کنترل سیستم‌های هوشمند، سلامت و بهداشت، ترافیک، کشاورزی، حمل و نقل و نیز مورد استفاده قرار بگیرد.

مدیرعامل مایکروسافت نیز درحین معرفی زیست‌بوم اینترنت اشیاء این شرکت در کنگره جهانی موبایلMWC ۲۰۱۸ بارسلون اظهار کرد: بر اساس برآوردهای برخی از پژوهش‌ها تا سال۲۰۲۰ میلادی، یعنی دو سال آینده، در هر ساعت بیش از یک میلیارد دستگاهی که به اینترنت اشیاء مجهز است، به شبکه اینترنت متصل خواهند شد. با اینکه این مساله به عنوان یک فرصت بزرگ خود را نمایان می‌کند اما با این حال چالش‌هایی نیز به همراه دارد. بنابراین ما به یک اکوسیستم بسیارگسترده نیازمند خواهیم بود.

اندرس اسکریبانو - مدیرتجاری اینترنت اشیا مایکروسافت - ضمن اشاره به صحبت‌های قبلی مسئولان و مقامات مایکروسافت، تاکید کرد: ظرفیت اینترنت اشیاء در جهان تا بی‌نهایت می‌رود اما نکته حائز اهمیت آن است که باید گام به گام پیش روی کند. اتصال، گردآوری داده، پردازش و تجزیه و تحلیل و آنالیز، که آخرین قدم آن اهمیت ویژه‌ای بخصوص برای کسب و کارهای اینترنتی دارد.

وی خاطر نشان کرده است که روند طراحی و اجرای شهرهای هوشمند و اتصال دستگاه‌ها و خدمات به اینترنت اشیاء در تمامی کشورها باید دارای تائیدیه های جهانی باشد

 

  • تاریخ انتشار: ۱۳۹۶/۱۲/۱۵
  • کد خبر: 3790
  • سايت عصر ارتباط

.

 

 

 

 


١١:٢٠ - يکشنبه ٢٠ اسفند ١٣٩٦    /    عدد : ٦١    /    تعداد نمایش : ١٧٥٥


برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید: