Loading...

 


  چاپ        ارسال به دوست

در خصوص بسته بندی های تک نفره (مانند سس های سالاد، ساندویج و ...) بیشتر بدانیم

در خصوص بسته بندی های تک نفره (مانند سس های سالاد، ساندویج و ...) بیشتر بدانیم

در خصوص بسته بندی  های تک نفره (مانند سس های سالاد، ساندویج و ...)  بیشتر بدانیم

از آنجایی که مصرف اینگونه فراورده ها در سطح جامعه به علت استفاده از غذاهای آماده مانند انواع ساندویچ و فست فود رو به افزایش است، رعایت نکات زیر توصیه می شود.

1- در هنگام خرید به علامت استاندارد، تاریخ تولید و تاریخ انقضاء و شرایط نگهداری مندرج بر روی فرآورده توجه و در صورت عدم درج تاریخ تولید و انقضاء از مصرف آن خودداری شود.

2- با مشاهده هر گونه بادکردگی در بسته، از مصرف آن خودداری شود.

3- در صورت احساس طعم ترشیدگی و یا هر گونه طعم غیرمعمول مصرف نشود.

4- در صورت داشتن نشتی و یا هرگونه پارگی، سوراخ و درز از مصرف آن خودداری شود.

5- پس از باز کردن، فراورده آن قابل نگهداری نبوده و باید بلافاصله مصرف شود.

6- بسته دارای برش کناری یا دوخت زیگزاگی بوده تا حین مصرف به سهولت باز شود.

7- اطلاعات درج شده بر روی بسته مانند تاریخ تولید و انقضاء نباید حک شود و باید بصورت چاپ شده باشد زیرا حک کردن اطلاعات باعث ایجاد سوراخ و نقص های دیگر شده و در نهایت  فراورده دچار فساد می شود.

8- نظر به اینکه پلاستیک ها باعث آلودگی محیط زیست می شوند،  تقاضا می شود برای حفاظت از محیط زیست ، پس از مصرف، بسته در طبیعت رها نشود.

  • شماره خبر: ۵۴۰۰
  • تاریخ: ۰۶ فروردین ۱۳۹۷

·         سايت سازمان استاندارد ايران

 


٠٩:٣٩ - يکشنبه ٢٦ فروردين ١٣٩٧    /    عدد : ٦٤    /    تعداد نمایش : ١٤٥٤


برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید: